#

Kauppakeskus Pasaati

Keskuskatu 10
48100 Kotka

Kauppakeskus Pasaati
palvelee:

Arkisin 7–21
Lauantaisin 7–18
Sunnuntaisin 12–18
Osalla liikkeistä lyhyemmät aukioloajat.

Äijäpäivä jyrää Pasaatiin 2.11.!

Nyt on äijäenergiaa, kun Pasaatin pyhäinmiestenpäivä on pyhitetty äijille! Kauppakeskus muuttuu mancaveksi 2.11. klo 12 alkaen, kun Äijäpäivä jyräyttää jykevää ohjelmaa marraskuun ensimmäiselle lauantaille kauppakeskuksen 1. kerrokseen. Tällöin pääosassa ovat miehet, jotka räjäyttelevät, puristavat, lentävät, hurmaavat, naurattavat ja pitävät pallon hallussa tiukassakin tilanteessa.

Tällä jengillä ei vauhti päätä huimaa! Kotkan UA / Kotkan Autotalo Racing esittelee rouhean päivän aikana toimintaansa ja porukan mukana on tiimin timanttinen kärkikuljettaja Jussi Räty!

Hydraulic Press Channel puristaa miltei mitä tahansa uuteen uskoon – usein siis totaalisesti hajalle. Heidän väkevällä YouTube-kanavallaan on kunnioitettavat 2,2 miljoonaa seuraajaa. Järeää puristusvoimaa esitellään klo 12 ja 14.30 – tule katsomaan miten materia tottelee rankkaa konevoimaa!

Kovan luokan lifestyle-vloggaaja Tomas saapuu Pasaatiin päräyttävän pizzapaneelin kera.  Äijän videot ovat keränneet YouTubessa huikeat yli 144 000 tilaajaa – tyyppi ei siis puhu vain seinille. Tomaksen hyvää meininkiä voi tulla seuraamaan klo 12 – lisäksi luvassa meet & greet!

Äijäenergia voi myös räiskyä! Sami Tammi Pyrocomista kertoo ilotulitusnäytöksistä, jotka ovat niittäneet mainetta aina ulkomailla saakka. Miehen esityksistä ei puutu ruudin katkua tai räjähtävää voimaa! Yli 2000 ilotulitusnäytöstä suunnitellut Tammi esiintyy klo 13.

Tällä äijällä jalat ovat tukevasti ilmassa. Tapio on the Move kertoo vlogissaan ehdan lentokapteenin ajatuksia lentämisestä sekä siitä, millaista lentäjän työ on – ihan oikeasti. Klo 14 esiintyvä Tapio ei ole hommassa mikään siipiä räpyttelevä untuvikko, sillä hän lentää noin 600 lentoa vuodessa.

Nyt pysyy pallo hallussa – vai pysyykö? Ilaripro Futishaaste pistää kovistelijoille jauhot suuhun, sillä nyt on näytön paikka. Ilaripron YouTube-kanava on saanut jo yli 108 000 seuraajaa. Futishaaste starttaa klo 14.30 – lisäksi luvassa meet & greet!

Äijäkkäästä tunnelmasta vastaa omalta osaltaan mies, joka vääntää huumoria tuon tuostakin. Äijäpäivän juontaa stand-upin huippunimi Niko Kivelä! Huumorin nälkään tarjoillaan Kivelän stand-up-keikka klo 15.30, josta saat koko viikonlopun naurut!

Tervetuloa viettämään astetta asenteikkaampi pyhäinpäivä Pasaatiin!

Kaikki ajankohtaiset