#

Kauppakeskus Pasaati

Keskuskatu 10
48100 Kotka

Kauppakeskus Pasaati
palvelee:

Arkisin 7–21
Lauantaisin 7–18
Sunnuntaisin 12–18
Osalla liikkeistä lyhyemmät aukioloajat.

Kotka Fashion & Lifestyle tulee Pasaatiin!

Syksyn uudet raikkaat tuulet otetaan vastaan Kotka Fashion & Lifestyle -tapahtuman siivittämänä Pasaatissa 2. kerroksessa 7.9.2019 klo 11 alkaen! Tapahtumassa mm. kuullaan tärkeitä ja inspiroivia luentoja hyvinvoinnista ja oman elämäntyylin löytämisestä, sekä fiilistellään upeaa musisointia. Mielenkiintoisen ohjelman ohella voit myös päivittää tyylisi viileneviin päiviin kauppakeskuksen liikkeiden upeilla tarjouksilla.

Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston perustaja, hyvinvointiluennoitsija ja -kouluttaja, joka rohkaisee kaikkia löytämään omanlaisensa elämän ja tavoittelemaan – sekä toteuttamaan – unelmia. Sanna luennoi Pasaatissa Kotka Fashion & Lifestyle -tapahtuman aikana 7.9. oman elämäntyylin seuraamisesta. Tule kuuntelemaan Sannan inspiroivia luentoja klo 11 ja klo 14.

Lauri Schreck on musiikillinen monitaituri, jonka live-esiintymiset ovat hurmanneet kansaa mm. Talent Suomi -ohjelmassa. Muusikon uniikki ote ja taito tuovat Pasaatin lavalle ilmiömäisen esityksen Kotka Fashion & Lifestyle -tapahtumassa 7.9. klo 12 ja klo 15.

Hektisen arjen keskellä on muistettava pysähtyä, jotta voi hakeutua jatkuvan aistikuormituksen ulkopuolelle. Johanna Väänänen luennoi Pasaatissa 7.9. klo 13 syksyn uudesta, levollisesta hyvinvointitrendistä, joka on ohjattu oleminen offline. Tule kuuntelemaan aiheesta lisää ja innostu pysähtymisestä osana arkea! 

Nappaa ammattitasoinen muisto yksin tai yhdessä valokuvaaja Sofia Virtasen ja stailaaja Pia Pulkkisen pop up -studiolla! Stailaukseen käytetään Pasaatin liikkeiden vaatteita ja asusteita, mukana Marimekko, Carlings, Glitter, Sokos ja Cubus! Kuvauksia järjestetään kauppakeskuksessa 7.9.–14.9. – heittäydy siis rohkeasti kameran eteen!

Mielenkiintoisen ohjelman ohella voit myös päivittää tyylisi viileneviin päiviin kauppakeskuksen liikkeiden upeilla tarjouksilla!

Tervetuloa Pasaatiin aloittamaan ihana syksy virkistävällä otteella!

Kaikki ajankohtaiset