#

Kauppakeskus Pasaati

Keskuskatu 10
48100 Kotka

Kauppakeskus Pasaati
palvelee:

Arkisin 7–21
Lauantaisin 7–18
Sunnuntaisin 12–18
Osalla liikkeistä lyhyemmät aukioloajat.

Pasaatin Back to School starttaa uuden lukuvuoden

Kesä kirittää jo loppusuoralla ja koulunpenkit kutsuvat taas. Pidä fiilis korkealla arjenkin alkaessa ja suuntaa lauantaina 10.8. klo 12 alkaen Pasaatiin Back to School -tapahtumaan! Luvassa mm. suosituimpia somettajia, makeita tyylivinkkejä, päräyttävää live-musaa ja meet & greet -tunnelmia.Jennysvoices on ääninäyttelijä ja imitaattori, jonka makea ääni taipuu moneen! Värikäs neito on kerännyt YouTubessa huikeat 115 000 tilaajaa ja Instassa yli 33 400 seuraajaa. Tule seuraamaan Jennyn äänimaailmaa dubbauksen merkeissä Pasaatiin Back to School -tapahtumaan 10.8. klo 12
ja klo 14 alkaen. Lisäksi voit tavata sometähden meet & greetissä!

Arttu Lindeman on yksi Suomen kovimmista tubettajista, joka on kerännyt kanavalleen yli 174 000 seuraajaa. Tubettamisen lisäksi kaverilla on sana ja musiikki hallussa, sillä hän raivaa uraa myös räppärinä. Arttu Lindemanin keikkaa voit fiilistellä Pasaatin Back to School -tapahtumassa 10.8. klo 13!

Iina-Katariina on tubettaja, joka jakaa ihanan aitoja paloja jokapäiväisestä elämästään ja omista suosikkiaiheistaan. Iina-Katariinan my day -videoilla on yli 86 000 YouTube-tilaajaa, jonka lisäksi hänellä on yli 96 000 Insta-seuraajaa. Hurmaavan sometähden voit nähdä Pasaatissa Back to School -tapahtumassa 10.8. klo 12 ja 14 alkaen, jonka lisäksi voit tavata mimmin meet & greetin meiningeissä!

Lucas on huikea muusikko, joka on hurmannut kansaa mm. musiikkivideoillaan YouTubessa miljoonien katselukertojen edestä. Lucas pistää jengin jammailemaan Pasaatiin Back to School -tapahtumassa 10.8. klo 15 alkaen – älä missaa tätä!

Timanttinen tapahtuma vaatii timanttisen juontajan. Pasaatin Back to School -tapahtuman huikeana hostina toimii tubettaja Jaakko Parkkali, joka on kerännyt päräyttävillä lifestyle-videoillaan yli 177 000 seuraajaa!

Jos katse siintää jo koulun jälkeiseen elämään, käy nappaamassa duunivinkit talteen VMP:n pisteeltä, joka päivystää tapahtumapäivänä Pasaatissa! Pisteellä voit myös haastaa ammattistriimaaja Rosie Riverin mittelöön Apex Legends-pelissä klo 11–16!
 

Tule paikalle tankkaamaan hyvää meininkiä ja suuntaa uuteen lukuvuoteen hyvällä boostilla! 

Kaikki ajankohtaiset