#

Kauppakeskus Pasaati

Keskuskatu 10
48100 Kotka

Kauppakeskus Pasaati
palvelee:

Arkisin 7–21
Lauantaisin 7–18
Sunnuntaisin 12–18
Osalla liikkeistä lyhyemmät aukioloajat.

Pasaati goes esports!Ready to play? Lauantaina 13.4. klo 10–18 Pasaatissa rytisee, kun Pasaati goes esports kokoaa yhteen pelimaailman kovatasoisimmat esports-asiantuntijat! Pelaamiseen keskittyvässä tapahtumassa on mahdollisuus pelata yhdessä Suomen esports-ammattilaisten kanssa, minkä lisäksi luvassa on myös tuhtia infopakettia pelialasta Suomessa. Jos olet koskaan pohtinut pelaamista ammattina, miksi pelaaminen on nuorison keskuudessa niin kuuma juttu tai voiko vielä eläkeiässä pelata, tule paikalle – Pasaatissa saat vastauksia näihin ja moniin muihin pelaamiseen liittyviin kysymyksiin!

Esports-ammattipelaajien johdatuksella käsitellään mm. e-urheilua bisneksenä, tulevaisuuden työllistäjänä sekä harrastuksena läpi elämän. Luentojen ja keskustelujen myötä kuullaan ajatuksia esports-pelaamisesta niin huippuluokan ammattilaisilta, harmailta panttereilta kuin myös naispelaajaltakin. Pelialaan liittyy myös ennakkokäsityksiä, jotka murretaan armotta yhteisissä keskusteluissa.  

Pelialan huipulta paikalle saapuvat Taneli “Disturbed” Veikkola, Mike “Nurmio” Lanki, Timo “Stimby” Pölkki, Ville “GG_Ville” Nikola, Rikumikko “T-Panda” Kangasmäki, Esa “Snapple” Kaisjoki, Kati “MereKat” Kärkkäinen sekä eläkeläisjoukkue Grey Gunnersseista Harry “Dirty Harry” Mälkki ja Markku "Mac 10" Puska. Pelialasta kertomassa myös paikallisen pelifirman, Kukouri Mobile Entertainmentin, toimitusjohtaja Kim Soares. Mukana myös NOCCO, esports-järjestö POG ry sekä Lenovo.

Päivän aikana eetterissä ovat Counter-Strike ja Fortnite! Counter-Strike on legendaarinen joukkuepohjainen taktiikkapeli, joka julkaistiin vuonna 2000. Fortnite on vuonna 2017 julkaistu roolipelin ja selvitytymispelin aineksilla maustettu taktiikkapeli, jossa voi pelata niin soolona kuin joukkueessa. Lyöttäydy ammattilaisten kanssa samaan tiimiin ja peittoa vastustajasi!

Päivän tarkempi aikataulu:

11:00 Game Factory – E-urheilu business: Ville ”GG_Ville” Nikola
11:30 Ajatuksia striimaajan urasta – Fortnite striimeripeli: Mike “Nurmio” Lanki
12:00 Organisaation perustaminen ja toiminta oman pelaajauran twistillä: Taneli ”Disturbed” Veikkola
12:30 E-urheilu Suomessa: Timo ”Stimby” Pölkki
13:00 Ura e-urheilun selostajana: Rikumikko ”T-Panda” Kangasmäki
13:30 Naiset kilpapelaajina: Kati ”MereKat” Kärkkäinen
14:00 Pelit ammattina: Kim Soares, CEO Kukouri
14:45 NOCCO-arvonta
15:00 Nuoret ja e-urheilu: Topias ”Kuhnu” Rantala
15:30 Pelaaminen läpi elämän – Suuri Paneelikeskustelu
16:30 NOCCO-arvonta
17:45 Arctic Invitational – Suomen suurimman kilpapelaamistapahtuman lippuarvonta

 

The game is on!

 

 

Kaikki ajankohtaiset