#

Kauppakeskus Pasaati

Keskuskatu 10
48100 Kotka

Kauppakeskus Pasaati
palvelee:

Arkisin 7–21
Lauantaisin 7–18
Sunnuntaisin 12–18
Osalla liikkeistä lyhyemmät aukioloajat.

Naistenpäivänä Pasaatissa nostetaan korkkarit kattoon!

Pasaatissa vietetään naistenpäivää 8.3.2019 klo 16-19 kauneuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sanansaattajan, Mariela Sarkiman kanssa! Päivän aikana tehdään korkkarijoogaharjoituksia sekä opetellaan ryhdikäs ja itsevarmuutta tihkuva korkkarikävely.

Mariela Sarkima

Mariela Sarkima

Korkkarijoogassa treenataan jalat sekä lantio vetreiksi hauskalla, kaikenikäisille ja -kuntoisille sopivalla minitreenillä. Hyvän mielen korkkarijoogaharjoitus tehdään seisten Marielan inspiroivassa ohjauksessa, ja treeniä tahdittaa menevä musiikki. Korkkarijoogatuokiot pidetään klo 16.30, 17.30 ja 18.30 Pasaatin 1. kerroksessa.

Joogatuokioiden välissä Mariela opastaa sujuvan korkkarikävelyn saloihin! Ota siis omat korot mukaan ja tule opettelemaan ryhdikäs, naisellisen keinuva kävelytyyli.

Naistenpäivänä nautitaan myös kauneudesta ja kauneudenhoitotuotteista. Lumene lahjoittaa 50 ensimmäiselle Marielan korkkarijoogaan osallistuvalle laadukkaan Essential Volume-ripsivärin!

Naistenpäivänä Pasaatin lasten leikkipaikassa, Pikkupoukamassa, on ilmainen lapsiparkki klo 16-19. Voit siis nauttia naistenpäivän ohjelmasta pikkuväen viettäessä mukavaa aikaa pelaillen ja leikkien. Pikkupoukama sijaitsee Pasaatin 2. kerroksessa.


Tule Pasaatiin, nouse koroille ja anna itsevarmuutesi näkyä!

Kaikki ajankohtaiset