#

Kauppakeskus Pasaati

Keskuskatu 10
48100 Kotka

Kauppakeskus Pasaati
palvelee:

Arkisin 7–21
Lauantaisin 7–18
Sunnuntaisin 12–18
Osalla liikkeistä lyhyemmät aukioloajat.

Pasaati täyttyy nuorista yrittäjistä 7.2.!

Pasaati toimii nuorten osaajien estradina, kun 7.2.2019 järjestettävä Nuori Yrittäjyys ry:n Uskalla yrittää -semifinaali tuo Pasaatiin nuoria ja rohkeita yrittäjiä. Messutapahtuma järjestetään kauppakeskuksessa klo 13–16 ja se on kaikille avoin. Tilaisuuden järjestää Cursorin YES Kotka-Hamina yrittäjyyskasvatuksen verkosto.

Tule tutustumaan huomisen tekijöihin, kun nuoret yrittäjät tuovat nähtäväksi osaamisensa, palvelunsa ja tuotteensa. Päivän lopuksi julkistetaan NY Uskalla yrittää -ohjelman finalistit, jotka jatkavat matkaansa valtakunnalliseen finaaliin! Finaali järjestetään Helsingissä 8.–9.5.

NY Uskalla yrittää on lukuvuoden mittainen, valtakunnallinen ohjelma. Kilpailua varten peruskoulun 8- ja 9-luokkalaiset, lukiolaiset ja ammatillisen koulutuksen 2. asteen opiskelijat ovat perustaneet harjoitusyrityksen, jolla he kilpailevat parhaan NY-yrityksen tittelistä. Koko maassa järjestetään yhteensä 15 semifinaalia. Ohjelmaan on osallistunut n. 600 tänä lukuvuonna perustettua NY-yritystä.

Pasaati toivottaa onnea kaikille ohjelmassa mukana oleville, lupaaville osaajille! <3

Kaikki ajankohtaiset