#

Kauppakeskus Pasaati

Keskuskatu 10
48100 Kotka

Kauppakeskus Pasaati
palvelee:

Arkisin 7–21
Lauantaisin 7–18
Sunnuntaisin 12–18
Osalla liikkeistä lyhyemmät aukioloajat.

Pasaatin joulunavaus lauantaina 1.12.

Pasaatin joulun avausta vietetään lauantaina 1.12.!

Mukana joulutunnelmaan virittäytymässä Muumipeikon ja Taikurin talvinen seikkailu klo 11 ja 14! Muumipeikko löytää Taikurin kadonneen hatun, mutta voi ei - hattu on kadottanut kaikki taikavoimansa! Jotta hattu saa uskomattomat taikavoimansa takaisin, tarvitsevat Muumipeikko ja Taikuri yleisön apua. Keino palauttamiseen on mystinen tähtipöly, jota saa vain kaukaa avaruudesta. Kuinka Taikurin hatun käykään? Tervetuloa mukaan jännittävään, taikatemppujen siivittämään seikkailuun 2. kerrokseen.

Mitäpä olisi joulutunnelma ilman kaunista musiikkia? Joulumusiikkia tuo Kymi Sinfoniettan jousikvartetti. Puolituntisista esityksistä voi nauttia Pasaatin Joulunavaus -tapahtumassa klo 10.30, 12.30 ja 13.30. Tervetuloa!

 Lasten kulttuurikeskus LAKUn Laku-Agentin askartelupaja klo 10. Paikalle saapuvat lapset voivat tuoda tullessaan parittoman sukan tai lapasen, sormikkaan tai rukkasen, jolle askartelussa annetaan uusi elämä. Parittomista askarrellaan iloisia Joulu-Olioita, joilla kullakin on oma vikuroivan vallaton, taikka leppoisan letkeä luonteensa, kullakin erilainen. Askartelun jälkeen katsotaan Torilavalla klo 10.30, millaisen joulutervehdyksen eriskummalliset Joulu-Oliot saavat aikaan. Tervetuloa askartelemaan!

Joulun päätähti ja kenties odotetuin vieras, Joulupukki, on tavattavissa joka viikonloppu ennen joulua 23.12. asti lauantaisin klo 11–15 ja sunnuntaisin klo 13–15.

Pasaatissa järjestetään 25.11.– 9.12. myös perinteinen joulumieltä tuova Joulupuu-keräys, joka kerää lahjoja vähävaraisille lapsille ja nuorille.

Pasaatin Toriparkki on maksuton lauantaisin ja sunnuntaisin 1.–23.12.  

​Pikkuväelle iloa tuo uusi leikkipaikka 2. kerroksessa. Tervetuloa viihtymään!

Kaikki ajankohtaiset