#

Kauppakeskus Pasaati

Keskuskatu 10
48100 Kotka

Kauppakeskus Pasaati
palvelee:

Arkisin 7–21
Lauantaisin 7–18
Sunnuntaisin 12–18
Osalla liikkeistä lyhyemmät aukioloajat.

Ohoy-päiviä vietetään pe–su 23.–25.3.!

 

Ohoy, talo täyttyy merituulen mylläämistä tarjouksista ja mukavasta meiningistä perjantaista sunnuntaihin! 

Perjantaina ohjelmassa mainiota maistelua klo 12–19!
Herkkupöydässä on tarjolla herkkuja Pasaatin liikkeiden valikoimasta mm. Laitilan Wirvoitusjuomia, Ferreron suklaakonvehteja ja Linkosuon RyeNachoja juusto- ja salsadippien kera!

Lauantaina viidakon veikeintä musiikkia Aarne Alligaattorin tahdittamana klo 11 ja 14 sekä Pasaatin oma Himo-ostelija karauttaa Hirvikoskelta ja näyttää ostostelun mallia klo 12–15!

Sunnuntaina bingotaan klo 13–16!
Bingoamme aina rivin kerrallaan, josta palkitsemme yhden voittajan. Yhden bingon kesto noin 5-10 min. Palkintoina on erilaisia tuotteita ja pääpalkintoina 3 kpl lahjakortteja Pasaatiin arvoiltaan 20€, 30€ ja 50€!

Kurkkaa tarjoustärppejä FB-sivuiltamme »

 

Pasaatin bingon säännöt

1. Järjestäjä

Kauppakeskus Pasaati, Kotka

2. Osallistumiskelpoisuus

Bingoon voi osallistua kaikenikäiset Kauppakeskus Pasaatin asiakkaat, jotka haluavat tutustua Pasaatin liikkeiden tarjontaan ja kokeilla onneaan viihdyttävän pelin merkeissä. Osallistumalla bingoon osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on su 25.3.2018 klo 13-16. Mikäli bingo on jo alkanut, emme valitettavasti ota enää pelaajia siihen mukaan kesken. Yhden bingon kesto on noin 5-10 min, joten seuraavan bingon odottamiseen ei kulu kauaa aikaa.

4. Kuinka osallistua kilpailuun

Osallistuminen tapahtuu saapumalla annetun aikataulun mukaisesti bingo-pisteelle Pasaatin keskusaukiolle sekä noudattamalla bingonvetäjän antamia ohjeita, joka antaa sinulle bingokupongin ja kynän. Bingossa arvotaan kerralla aina yksi rivi, josta palkitaan voittaja. Osallistuminen ei maksa mitään. 

5. Palkinnot ja ehdot

Bingossa on jaossa useita tuotepalkintoja, jotka ovat osin liikkeiden ja osin yhteistyökumppaneiden lahjoittamia. Pääpalkinnot, yhteensä 3 kpl, ovat 20€, 30€ ja 50€ arvoiset lahjakortit, jotka bingotaan kerran tunnissa, noin klo 13:30, 14:30 ja 15:30 bingossa.

Palkintoa ei voi vaihtaa toiseen tai rahaksi.

Osallistuminen ei edellytä ostamista. Palkinnon voittaa henkilö, joka ensimmäisenä saa oikean numerorivin vaakatasoon. Jos 2 tai useampi henkilö saa bingon yhtä aikaa, arvotaan voittaja heittämällä noppaa. Suuremman luvun saanut voittaa palkinnon.

Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa mahdollisen arpajaisveron.

7. Lisätietoa Bingosta

Kauppakeskus Pasaati, kauppakeskuspäällikkö Sari Puhilas, puh. 050 326 7744 tai tapahtumatuottajalta VeraVia Finland Oy:lta Sanna Virtanen, puh. 040 570 4470.

 

Kaikki ajankohtaiset