#

Kauppakeskus Pasaati

Keskuskatu 10
48100 Kotka

Kauppakeskus Pasaati
palvelee:

Arkisin 7–21
Lauantaisin 7–18
Sunnuntaisin 12–18
Osalla liikkeistä lyhyemmät aukioloajat.

Palvelut

Leikkipaikka

Pasaatin 2. kerroksessa on maksuton lasten leikkipaikka Pikkupoukama. Merihenkisessä tilassa riittää reilusti kiipeiltävää, mukavaa pelattavaa, pehmoaltaaseen sukellettavaa ja liikennekaupungissa kruisailtavaa. Pikkupoukama on avoinna ma–pe klo 9–19, la klo 9–17 ja su klo 12–18.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysyä Pasaatin Infosta, joka sijaitsee kahvila Aschanin yhteydessä.
Infon puhelinnumero on 044 750 0408.

WC ja lastenhoitohuone

Pasaatin ilmaiset asiakas-WC:t ja lastenhoitohuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Lukollisen lastenhoitohuoneen avaimen voi noutaa Lindexiltä. 

Maksaminen

Pasaatin liikkeissä voit tehdä Tax Free -ostoksia. Huomioithan kuitenkin sen, että liikkeet eivät välttämättä ota vastaan suuria, sadan euron ja sitä suurempia seteleitä pienissä ostoksissa. Voit vaihtaa setelit pienemmiksi Pasaatin infossa Sokoksen tiloissa.

WLAN

Pasaati tarjoaa ilmaisen WLAN-yhteyden kaikille kävijöilleen. Verkon tunnistaa nimestä Pasaati Free etsiessäsi mobiililaitteellasi verkkoa. Verkko ei vaadi erillistä salasanaa, vaan siihen saa yhdistettyä suoraan.

Esteettömyys

Kaikista Pasaatin sisäänkäynneistä on esteetön pääsy kauppakeskukseen. Pasaatin sisällät hissit mahdollistavat liikuntarajoitteisten siirtymisen kerrosten ja tasojen välillä.

Smart Post

Pasaatin ensimmäisessä kerroksessa on Postin Smart Post -automaatti, jolla voi lähettää ja vastaanottaa paketteja kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Otto-automaatit

Pasaatin sisätiloissa on Talletus-Otto-automaatti katutasolla sekä Otto-automaatti kellarikerroksessa. Lisäksi käteisautomaatti löytyy ulkoa Kirkkokadun sisäänkäynnin lähettyviltä.

Pullonpalautus

Pullonpalautusautomaatit löytyvät Pasaatin kellarikerroksesta S-Marketin vierestä.

Autopesu

Toriparkissa palvelee Autopesu Fusha, joka tarjoaa erilaisia pesupaketteja. Fusha pesee ja vahaa autot käsin ostosreissun aikana.